Nog niet zo lang geleden heb ik mijn Wishlist nog gedeeld met de LEGO Dimensions sets die ik nog niet heb. Hoewel ik de lijst nog niet compleet heb (I take donations) zal de lijst binnenkort aangevuld gaan worden met nieuwe sets die aangekondigd zijn voor LEGO Dimensions.

Als eerste start ik met het nieuws dat The A-Team ook naar LEGO Dimensions zal komen. B.A. Baracus is te zien in de video hieronder, maar ook de andere personages Hannibal, Face en Murdock! Ontzettend gaaf want de tv serie (en film) heb ik al zo vaak gezien! Deze set zal in september nog uit gaan komen en van het busje kan je ook een vliegtuig maken..

Verder betreft het ‘Wave 7’ die vanaf 18 november verkrijgbaar zal zijn.

○ Fantastic Beasts and Where to Find Them Story Pack en Fun Pack
○ Sonic The Hedgehog Level Pack
○ Gremlins Team Pack
○ E.T. The Extra-Terrestrial Fun Pack
○ The Adventure Time Fun Pack

Daarnaast bevatten de LEGO minifiguren in elke uitbreidingset een gouden Toy Tags die een Battle Arena zal ontgrendelen in de Adventure World. Alle nieuwe Battle Arena’s bieden voor het eerst in een LEGO videogame competitieve split-screen lokale gameplay voor maximaal 4 spelers. Elke Battle Arena heeft vier gameplay modi en heeft zijn eigen valstrikken, special krachten en interactieve omgevingen waardoor elke Battle Arena uniek is.

LEGO Dimensions is beschikbaar voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en Nintendo Wii U!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.