Och jeetje, dit kan je zo op je arm laten zetten in plaats van een standaard anker, hartje of de naam van je lief.. Tim Shumate is het brein achter deze Disney Prinsessen Pin-up Girls en heeft nog meer creaties die hij met de wereld deelt. Tim Shumate komt uit Amerika, Chicago en verkoopt zijn werk via diverse online shops.

Tim is actief op diverse sociale media waaronder Facebook. Maar ook op etsy en society6 (een platform waar illustratoren hun creaties kunnen verkopen). Bewonder de Disney Pin-up prinsessen en neem een kijkje in een van de shops van Tim en support deze gast met zijn mooie creaties!

img_disney_prinses_pin-up_tim_shumate_assepoester

img_disney_prinses_pin-up_tim_shumate_aurora

img_disney_prinses_pin-up_tim_shumate_ariel

img_disney_prinses_pin-up_tim_shumate_belle

img_disney_prinses_pin-up_tim_shumate_jasmine

img_disney_prinses_pin-up_tim_shumate_pocahontas

img_disney_prinses_pin-up_tim_shumate_tiana

img_disney_prinses_pin-up_tim_shumate_sneeuwitje

Deze bovenstaande creaties kunnen dus maar zo van jou zijn op een telefoonhoesje, T-shirt of ander voorwerp. Tim baalt er wel regelmatig van dat zijn creaties steeds na het publiceren gejat worden en op andere media verschijnt. Dat zou misschien nog niet zo erg zijn, maar de mensen die dit ‘lenen’, doen net of zij dit gemaakt hebben. Jammer hoe dat in zijn werk gaat.

Check de volgende websites voor meer werk van Tim Shumate:
* Facebook
* Society6
* Etsy

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.