Vandaag een nieuwe DIY voor je! Nou, niet per se voor jou, maar wel eentje voor je dochter, zusje, nichtje of buurmeisje. Het gaat om een XL T-shirt die we zo bewerken dat een meisje met maat 104/110 aan kan. Het is heel snel gedaan, we nemen je door de enkele stappen mee door deze foto’s…

Wat heb je nodig?
– XL T-shirt
– Schaar
– Krijt
– 15 minuten van je tijd

img_diy_xl-shirt_meisjesjurk_nosew01
Je neemt een XL T-shirt, hierbij kan je alle lijnen weer netjes aftekenen. Maar bij deze DIY ben ik gewoon gaan knippen. Ik heb langs alle naden geknipt. Er blijft dan zeg maar een hemdje over, de voor-, en achterkant.

img_diy_xl-shirt_meisjesjurk_nosew02
Daarna ga je het shirt aan bijna alle kanten inknippen, lekker franjes maken. Behalve aan de onderkant, armsgaten en hals.

img_diy_xl-shirt_meisjesjurk_nosew03
Daarna is het tijd om te gaan knopen. In dit geval heb ik het shirt binnenstebuiten gevouwen omdat ik de franje aan de binnenkant wilde hebben. Het is even een bezigheid maar als je klaar bent ziet het er als op de foto uit.

img_diy_xl-shirt_meisjesjurk_nosew04
Toen moest hij geprobeerd worden natuurlijk. Hij is misschien nog wat aan de grote kant en als je de franje aan de zijkant niet te ver in knipt past iemand met een klein maatje het shirt ook nog wel.

Tot zover deze DIY!

Bewaren

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.