Haal je spelletjeskasten maar leeg! Want je kan flink opruimen nu er steeds meer bordspellen ook digitaal verschijnen.

Vanaf vandaag, 2 augustus, kan je alvast aan de slag met Zeeslag en Risk Urban Assault op de PlayStation 4 en Xbox One. Ubisoft heeft dit in samenwerking met Hasbro voor elkaar gekregen en zo kan je jouw favoriete bordspellen ook lekker op de tv spelen. Daarnaast zal het kaartspel, UNO op 9 augustus uitkomen op de consoles, dit is dan weer in samenwerking met Mattel.

img_zeeslag_consoles
Zeeslag bevat een aantal hippe features waaronder de mogelijkheid om op een interactief 3D bord te spelen en je score op online ranglijsten te zetten. Vanaf nu beschikbaar voor je PlayStation 4 en Xbox One.

img_risk_consoles
In Risk Urban Assault ga je de strijd niet aan om continenten maar om de volgende vijf wereldsteden; New York, Londen, Parijs, Hamburg en Shanghai. Risk is beschikbaar voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

img_uno_console
Dan hebben we nog het kaartspel UNO dat ook naar de consoles komt! Ben je niet bekend met het spel UNO? Het is eigenlijk vrij simpel spelers gooien om de beurt een kaart op de stapel, waarbij deze kaart qua kleur of qua cijfer overeen moet komen met de bovenste kaart op de stapel. Dit tot je hand leeg is. Je kan elkaar flink tegenzitten, mits je de juiste kaarten in handen hebt. Naast deze klassieke versie zal er meer aan nieuwe features zijn waaronder sociale opties waarbij je kan communiceren met vrienden via spraak- en videochat. UNO is vanaf 9 augustus beschikbaar voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.