Heroes Dutch Comic Con hebben we in 2020 moeten missen vanwege de coronapandemie. Maar gelukkig hoeven we dit niet te missen in het voorjaar van 2021, want de organisatie heeft recent aangekondigd om er een online evenement van te maken. En dat gaat plaatsvinden op zaterdag 6 februari 2021.

Het was de bedoeling dat in 2020 Heroes Dutch Comic Con haar 10de editie zou vieren. Een grote mijlpaal voor dit succesvolle evenement, maar helaas door de corona is het fysieke evenement al een paar keer verplaatst en staat hij vooralsnog gepland in juni 2021. Maar niet getreurd. Voor de trouwe fans wordt Heroes Dutch Comic Con online gehouden. Jippie! Achter de schermen wordt er hard gewerkt om een ware online ervaring op te zetten, die even vermakelijk en kwalitatief is als het echte evenement.

Boet Havenaar, organisator van Easyfairs:

“We hebben onze trouwe bezoekers een aantal keer moeten teleurstellen, omdat het event niet door kon gaan vanwege corona. We zijn dan ook erg blij dat we dit leuke nieuws naar buiten kunnen brengen. Nooit eerder hebben wij een dergelijk digitaal event georganiseerd, dus het is een flinke klus om iets neer te zetten dat een gelijkwaardige kwaliteit heeft als onze fysieke shows in Jaarbeurs Utrecht.

Inmiddels zijn we druk bezig met de voorbereiding en nu al trots op wat we in februari kunnen gaan laten zien. Het belooft een interactief event te worden, met verschillende activiteiten en we hopen hiermee onze fans tussentijds een leuke ervaring te bieden boordevol verassingen.”

En nu vraag je jezelf af: Welke activiteiten kunnen we verwachten? Volgens de organisator kunnen we deelnemen aan verschillende activiteiten die de bezoekers gewend zijn. Men kan gaan genieten van maar liefst drie stages, zoals de bekende Main Stage, Gaming stage en Cosplay stage. Tevens zijn er verschillende panels, Q&A’s, masterclasses, cosplays competities en gaming activiteiten. Ook is er een mogelijk om lekker te gaan shoppen, zoals je gewend bent in de Dealer Hall tijdens dit fysieke evenement. Dat klinkt veel belovend!

En om dit evenement speciaal te maken komt Heroes Dutch Comic Con met een speciaal Galaxy Box. Bezoekers van het digitale evenement kunnen deze box aanschaffen en ontvangen deze vlak voor het evenement. Hierin zitten goodies, exclusieve items en andere dingen die voor een extra beleving bezorgen  tijdens het digitale evenement. Deze box kost 30 euro en is gelimiteerd.

Wil je digitaal aanwezig zijn? De tickets voor Heroes Dutch Comic Con Online kosten 10 euro en verkrijgbaar op de officiële website.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.