Kijk jij al uit naar de geremasterde versie van Super Mario 3D World  met als uitbreiding Bowser’s Fury? Nog een klein maandje wachten en dan kunnen we aan de slag met de eerste grote release uit de Nintendo-stal van 2021. Gelukkig weten ze de spanning goed op te bouwen, want er is namelijk een nieuwe trailer vrijgegeven met enorm veel nieuwe beelden.

Mario viert zijn 35e verjaardag en kent inmiddels talloze transformaties dankzij speciale power-ups. In Super Mario 3D World neemt hij een kattengedaante aan, de kattenbellen rinkelen al, een absolute must-play dus! De piranha plants hebben kattenoortjes en er zijn ook katten-emblemen en zelfs “echte” katjes! Persoonlijk ben ik absoluut al om en komt deze sowieso in huis. Het is uiteraard niet alleen maar vrolijkheid in Super Mario 3D World, want we vergeten bijna dat Bowser wederom verslagen dient te worden en daar kan Mario alle hulp natuurlijk bij gebruiken.

Bekijk hier de superspannende trailer met daarin de kolossale Furie-Bowser:

Bowser is enorm, duister en furieus! Maar wat Bowser kan dat kan Mario natuurlijk ook: transformeer Mario in een mega-kat en maak hem met de grond gelijk vanaf 12 februari en exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch!

Heb je Super Mario 3D World al op de Wii U gespeeld? Dan hoef je alsnog niet teleurgesteld te zijn, want Mario-games zijn natuurlijk tijdloos en blijft voor alle generaties heerlijk om te spelen. Maar… Bowser’s Fury is er natuurlijk aan toegevoegd, net als diverse extra’s waardoor je deze game absoluut wilt spelen. Speel de heerlijke levels in de online of lokale multiplayerstand waarin je tot wel vier spelers kunt spelen als Mario, Luigi, Peach en Toad.

Amiibo-liefhebber? Dan kun je je lol op, want er worden twee nieuwe figuren uitgebracht in de vorm van Kat-Mario en Kat-Peach. Deze amiibo’s zorgen voor nóg meer speelplezier in je Super Mario 3D World avontuur.

© Nintendo Co., Ltd., of Kyoto, Japan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.