De E3 is alweer voorbij en het is nu de tijd om eens terug te blikken op wat er allemaal is gezien en wat van al deze games nu de games zijn die ik graag aan mijn game-wishlist toe zou willen voegen. Met al die grote titels een aankondigingen zou ik op een waslijst uit moeten komen maar ik heb geen Xbox One en ook geen PlayStation 4.

Maar eigenlijk maakt het niet uit, want ik kan heus wensen hebben en hopen dat het op de Wii U ofzo uit zal komen. Ik zou ook willen dat ik zo lyrisch zou zijn over de Virtual Reality (VR) maar dat ben ik niet omdat ik hier niet tegen kan. Gemiste kans? Welnee, er blijft genoeg anders over.

Crash Bandicoot & Skylanders
Skylanders zijn altijd leuk! De mooie wereld, de leuke personages en in dit geval Crash Bandicoot die zich ook laat zien in Skylands. Dat Crash 1, Crash 2 en Crash Warped ook opnieuw uitgebracht worden is natuurlijk een leuke bonus!

Horizon Zero Dawn
Tijdens de Sony persconferentie vond ik de trailer van Horizon Zero Dawn wel erg mooi om te zien. Something old meets Something new.. Met ook nog een kick-ass chick, Aloy, die de geheimen van moeder aarde wil ontdekken. Ik heb alleen geen PlayStation 4!! Maar dit zou voor mij echt een game zijn waarvoor ik een PlayStation 4 aan zou schaffen.. Nog even door sparen dus. Hoewel ik denk dat het ook erg gaaf kan zijn op de Wii U met de Gamepad erbij..

Mario Party Star Rush
De game die het bloed onder je nagels weg kan halen, je onder een hoedje samen doet spelen met bepaalde personen maakt een Mario Party game een leuke game voor mij! Goed nieuws want er is dus een nieuwe aangekondigd die ik ook wel graag aan mijn game-collectie toe zou willen voegen. Helaas is er nog geen datum bekend maar ik kan wachten en als de game er is, dan organiseren we gewoon een Star Rush Party!

LEGO Star Wars The Force
De game moet al haast uit gaan komen want de E3 is ook al bijna twee weken voorbij! Maar LEGO Star Wars The Force is ook zeker een game die ik graag aan mijn LEGO collectie toe zou willen voegen! De humor, het bouwen en de verhaallijn vind ik zo leuk! Ik heb eigenlijk niets met Star Wars, dus de herkenbare film momentjes zullen aan me voorbij gaan of me juist weer iets leren.

Wat zijn jouw favoriete titels van de E3?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.