Mario & Sonic op de Olympische Spelen Rio 2016 is officieel uit, nu het sportevenement steeds dichterbij komt. Er was al wat controverse over het aansteken van de olympische vlam daar in Brazilie, maar wij vlammen liever met Sonic. Deze week staat De Stijl van dan ook geheel in het teken van de rondrennende blauwe egel.

Sonic

Blauw colbert, Drykorn, 219,95 euro
Rode sneakers, Diesel, 113,95 euro
Beige Top, America Today, 14,95 euro
Blauwe tregging, Miss Etam, 24,99 euro
Witte sokken, Wehkamp, 4,99 euro
Oorbellen, Bijenkorf, 95 euro

DeStijlVanSonic

 

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.