Als je kinderen had/of als je ze al hebt: welke 3 games zou je dan sowieso met ze spelen? Dat is wat de Female Asking Questions deze week wil weten. Welke games zijn ideaal om kinderen te introduceren in de wereld van video games. Gelukkig weten de Female-Gamers er wel een paar.

Sam

Mijn dochter is op dit moment zes en ik heb een bonus zoontje van 3. Allebei krijgen ze het gamen met de paplepel ingegoten al is het nog niet in grote mate. Ze hebben beide de game Journey al mogen ervaren. We hebben met het oog op hen de Wii U ook in huis gehaald. Samen heerlijk Mario Kart spelen en ik denk dat ze Zelda straks ook wel kunnen waarderen. Mijn dochter vind Rayman Legend ook helemaal geweldig en die spelen we ook samen. Verder hoop ik dat ze beide gewoon heerlijk blijven gamen en zo nu en dan papa en mama uitnodigen om mee te mogen doen.

Celine

Freddi fish, Red Cat en Casper en het gele sokjesspook vond ik vroeger helemaal het einde. Deze games zal ze zeker aanraden.

Laura

Dat zouden drie franchises moeten zijn: Skylanders, Mario en LEGO. Met die games alleen al kunnen we de hele kindertijd door!

 

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.