Vandaag een stukje over dromen, want slapen doe ik maar al te graag! Tegenwoordig kan ik mijzelf goed beheersen, vroeger was dat wel anders. Wanneer ik een spel leuk vond, speelde ik dit dagen lang achtereen totdat het eigenlijk voorbij was. Nu heb ik dat veel minder erg en speel ik games ook minder snel helemaal uit. Shame on me, maar tijd heeft tevergeefs een limiet.

Tetris is in mijn gehele leven wel een rode draad geweest in mijn leven. Er zijn dagen geweest dat ik het zo lang aan het spelen was dat bij het sluiten van mijn ogen ik de blokjes naar beneden zag vallen. Toch een beetje ongezond lijkt me. Nu vraag ik me af of jullie dat wel eens gehad hebben?

Hier heb ik ook nog een iets recenter voorbeeld: Een tijdje geleden was ik helemaal verzot geraakt op Assassin’s Creed Black Flag (want ahoy!) en ondertussen was ik ook nog veel in mijn Minecraftwereld te vinden. Als gevolg hiervan heb ik een tiental dromen gehad volledig in pixels, waarin ik op een of andere manier net als ‘Edward Kenway’ op allerlei gebouwen kon klimmen. Dit is voor mij toch altijd wel het teken dat ik een spel te veel gespeeld heb.

Hebben jullie ook wel eens gedroomd in pixels? Of hebben jullie misschien dromen gehad dat jullie behoeften werden weergeven in van die leuke balkjes onderaan je ‘droomscherm’?

Tot de volgende keer,

Liefs xKatara

Avatar

About xKatara

Kaas heeft mijn leven overgenomen.

View all posts by xKatara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.