Via een speciale boodschap mocht TV-personality Jimmy Kimmel de trailer van de Assassin’s Creed film ontvangen en delen in zijn show. Wij kunnen er nu ook van meegenieten en familie vast laten weten dat we in het nieuwe jaar toch echt een avondje naar de bioscoop moeten om deze film te zien.

img_assassins_creed_movie_poster

De hoofdrol is voor Michael Fassbender weggelegd. Hij speelt Callum Lynch/Aguilar. In de trailer zie je ook hoe hij een Assassin zal worden, maar weet je je kan beter zelf gaan kijken en ons laten weten of je ook naar deze film zal gaan!!

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.