Het is vandaag vrijdag de dertiende. Dit betekend horror, bloed en heel veel ongeluk. Deze week in de App check een vrijdag de dertiende special. We kennen allemaal wel enge figuren die in horror films spelen en die over deze dag gaan. In Kick the Distate Freddy, is het aan ons om wraak te nemen op Freddy Krueger.

kick-the-distaste-freddy-236881

Zei ik wraak nemen? Het is eigenlijk pijnigen en vermoorden. Met een start kapitaal van 1000$ mogen we gevaarlijke wapens kopen om Freddy pijn mee te doen. Het spel raad mij aan om een mes en een ijzeren ketting te kopen. De shop bevat verschillende messen, shurikens, bijlen, vorken, daggers, pistolen, assault rifles, shotguns, verschillende bommen en nog veel meer.

kickfreddyapp2

Door het spelen van minigames kan ik geld verdienen om wapens te kopen. Je moet wel houden van het pijnigen van mensen, anders is dit gewelddadige spelletje niets voor jou. Dat is namelijk het enige waar deze game over gaat. Freddy pakken, gooien en pijn doen. De echte vloek van vrijdag de dertiende komt nu pas tot leven.

De game zelf uitproberen? Dat kan hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.