Zoals je in de titel van dit artikel hebt lezen ga ik een verzameling beginnen. Het leek mij leuk om beeldjes te sparen. Funko pop beeldjes vind ik echt geweldig maar ik hou van alles! Dan zou ik Sherlock Holmes, Orange is the new black, Marvel, Disney, Bob’s Burger en heel veel andere beeldjes uit verschillende series naast elkaar krijgen. Om dit te voorkomen heb ik toch maar niet voor Funko Pop gekozen. Maar voor Riot Games merchandise figuurtjes.

20160513_193237

Vroeger spaarde ik stenen beeldjes van dieren, of bepaalde spullen uit andere landen. Nu ga ik League of Legends figuren sparen. Ik ben zelf een groot fan van League of Legends. Laatste was er een actie in de merchandise shop dat als je één poppetje kocht je één willekeurig figuurtje gratis er bij kreeg. Een 1 + 1 gratis acties dus. Na tien keer de shop door gebladerd te hebben, had ik besloten om Miss Fortune te bestellen. Ik wilde een vrouwelijk karakter kiezen en het beeldje van Miss Fortune zag er echt gaaf uit.
20160513_193029

20160513_193044
Het begin van mijn collectie is gelegd. Bij het bestellen van Miss Fortune kreeg ik gratis Kha’Zix er bij. Vol trots heb ik nu twee geweldige poppetjes op mijn bureau staan. Als ik eenmaal het huis uit ben ga ik een hele vitrinekast volstoppen met al deze figuurtje. De League of Legends figuren zijn er in 16 verschillende soorten. Twee daarvan zijn limited edition. Een popje kost bij de Riot Games shop €25. Hier van kan je twee Funk Pops kopen. Er worden op dit moment bepaalde League of Legends beeldjes voor 80 aangeboden op Ebay. Wordt dit big business ?

Klik hier voor een kijkje in de Riot Games Merchandise shop.

One Comment on “Celine gaat een verzameling beginnen”

  1. Zitten hele leuke tussen! Jinx Firecracker, Katarina, Miss Fortune of course 😀 Ze zijn wel prijzig maar er zijn er nog lang niet zoveel als er van de Funko Pop! op de markt zijn 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.