In Nederland steken de laatste tijd steeds meer geeky events de kop op. Denk aan Epicon, Dutch Comic Con en Amsterdam Comic Con. Voor cosplayers is dat wel een uitdaging, zeker als je niet elke keer in dezelfde outfit wilt aankomen. Maar ook als je in je gewone kloffie komt, dan moet je keuzes maken want deze events zijn meestal niet gratis. De Female Asking Questions wil weten: Wat is jouw favoriete Nederlandse evenement?

Sam

Dit vind ik een hele lastige vraag. Mijn dochter Fawn en ik genieten ieder jaar weer van Elfia of het nu de lente of herfts editie dat maakt niet uit. Het voelt echt alsof we even in een nieuw sprookjeswereld zijn. Maar pas had ik mijn dochter meegenomen naar Dutch Comic Con en ze vond het geweldig daar. Dus ik heb geneigd om toch voor de laatste te kiezen waarom om dat ik mijn dochter gelukkig wil zien.

Celine

Ik ga alleen naar Elfia.

 

Laura

Ik denk dat ik tot op heden Dutch Comic Con het leukst vindt, omdat dit een heel divers event is. Het is niet alleen maar Japans of alleen maar games, het is juist die prachtige samensmelting van alles waar ik van houd samen dat het zo mooi maakt. Ik bezoek graag de panels met acteurs uit bijvoorbeeld Game of Thrones, maar ook panels zoals kleinere boekbesprekingen over gender in de ABC American Book Center booth. Je komt er altijd bekenden tegen, je kunt er ook nog vanalles kopen en fantastische foto’s maken van producten en cosplayers, heerlijk.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.