In het Engels gaat het om de titel The Sims 4 – Dine Out, maar wij doen het op zijn Hollands en gaan dus gewoon uit eten. In de trailer kan je het concept bekijken van wat er in de nieuwe uitbreiding zal zitten, die gepland staat om op 6 juni uit te komen, dat is al bijna!!

https://youtu.be/Hv1OFbwgh98

Je eigen restaurant beheren is natuurlijk een van de opties. Maar als ik de trailer bekijk zie ik ook een dame een foto maken en aan het einde deze als schilderijen aan de muur hebben hangen, artiest of foodblogger? In elk geval gaat het tijd worden om je kookvaardigheid omhoog te brengen!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.