Nog maar een paar weken en Game of Thrones gaat weer verder! Hoe zit dat toch met die verwarrende posters, en wat is er gebeurd met Cersei Lannister na haar ‘walk of shame’? In anticipatie op deze spectaculaire tv-serie en natuurlijk de game van Telltale, reviewen we de ‘Game of Gnomes’ tuinkabouter van Bigmouth.

BigmouthGnome1

Het is een beetje raar, maar mijn tuin staat vol tuinkabouters. Geen schattige exemplaren die zitten te vissen of met een knapzakje op hun rug staan, maar wat ruigere exemplaren. Ik kreeg ooit voor Kerstmis een oranje tuinkabouter die zijn middelvinger opsteekt, en zelf kocht ik er eentje van Godzilla die allemaal kleine tuinkabouters opvreet en een zombie die een nietsvermoedende gewone tuinkabout besluipt. Nu is die laatste helaas gemaakt van aardewerk met niet al te beste verf, waardoor de zon helaas al het beste van hem heeft gehad.

De Godzilla echter, die gaat nog steeds lekker. Die is namelijk gemaakt van een soort kunststof en weersbestendige verf, waardoor hij nog steeds zo prachtig is als toen ik hem twee jaar geleden in de tuin plantte. Nu heeft Ditverzinjeniet die Godzilla te koop, maar van diezelfde serie van Bigmouth is ook deze fantastische Game of Gnomes-tuinkabouter te koop, die zo te merken dezelfde fantastische eigenschappen heeft waardoor ik hem kan neerzetten zonder dat ik hem binnenkort moet bijschilderen.

BigmouthGnome4

Maar hij heeft meer, want wat ik zo grappig vind aan deze tuinkabouter die op de Iron Throne uit de bekende boeken/serie/game zit, is dat de Iron Throne niet is opgebouwd uit zwaarden zoals in het echt, maar uit diverse tuinartikelen. Denk aan schepjes, schoppen, heggenscharen enzovoorts. Je ziet dat op zich niet als je hem van de voorkant bekijkt, maar de achterkant laat dat duidelijk zien. Bovendien zit de tuinkabouter niet met een zwaard, maar met een enorme tuinschep. En hij kijkt heerlijk wantrouwend om zich heen, want met al die doden die vallen kun je natuurlijk niemand vertrouwen in de Game of Gnomes…

Hij is ook best groot, waardoor hij opvalt in een standaard tuin. Ik heb hem bij mezelf in het gras gezet voor mijn schuurtje, en elke keer als ik mijn tuin inkijk dan valt hij me weer op. Hij is een kleine 25 centimeter hoog en weegt niet veel. Dat laatste vind ik nog wel even spannend; valt ie niet om als het hard waait? Maar, dat is ook nog nooit gebeurd met mijn Godzilla tuinkabouter en die is nog lichter.

BigmouthGnome3

Meestal zijn mijn gasten erg te spreken over mijn bijzondere tuinkabouterverzameling. Het is grappig om iets wat normaal zo kitcherig is geeky te maken, en het is niet makkelijk om middels je tuin te laten zien dat je een meganerd bent. Nu heb ik wel een tuinposter hangen van Wreck-It Ralph en een handgeschilderde fles staan met Yoshi-eieren erop: die tuinkabouters maken het pas echt af.  Hoewel de Game of Gnomes tuinkabouter wat duurder is dan je standaard gnoom, is hij wel degelijk aan te raden omdat hij zo weersbestendig is. Ook vrieskou kunnen ze goed aan, want het mag dan binnenkort zomer zijn: Winter is Coming.

BigmouthGnome5

De Game of Gnomes tuinkabouter van Bigmouth is te koop op Ditverzinjeniet.nl voor 23,95 euro.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Ditverzinjeniet.nl. De website van Ditverzinjeniet.nl is gevuld met de meest originele cadeaus en gadgets voor iedere gelegenheid. Schroom niet om een kijkje op de website te nemen, maar pas op! je wordt hier behoorlijk hebberig van!

JennyD

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.