Ben je bijgekomen van de (slechte?!) 1 april grappen? Ik blijf me verbazen over wat mensen verzinnen en zeker dat bedrijven al voor het 1 april is denken een grap uit te kunnen halen, denk aan het uit de handel halen van de OLA raket ijsjes! Gelukkig hebben ze het in samenwerking met Albert Heijn aardig goed gemaakt door een doos raketjes goedkoop aan te bieden. Op 1 april geloof ik bijna geen enkel bericht die ik mag ontvangen in mijn mailbox, er zijn teveel grappen en grollen en een aantal van deze wil ik nog even met jullie delen. Sommige grappen zijn ook zo leuk dat ze misschien toch in het echt opgenomen moeten gaan gemaakt!

Zo kwam ik een filmpje van Google Express tegen waarin ze de mensen pakketjes wilden bezorgen, delivery technology from Google Express. In het filmpje zie je ook iets met parachutes, pakketjes en iets met drones. Bewonder het zelf in het onderstaande filmpje waarin de toekomst kennis maakt met pakketjes vanuit de lucht..

Google brengt ook een VR-Reality bril op de markt die eigenlijk heel weinig hoeft te kosten en toch de 360-reality-vibe weet te geven en dat allemaal gemaakt van karton en plastic, wat wil de consument nog meer?

img_gamma_1april_2016

De Gamma in Assen kwam met een super aanbieding, draadloos stroom voor in het hele huis, in de tuin of op de camping. Maximale belasting 500 watt. Normaal 189.-, nu op vertoon van uw voordeelpas slechts 139.-.

Razer komt met een broodrooster, Project BreadWinner. Check ook de website: razerzone.com/breadwinner waar je jouw favo specs in kan voeren.

img_gamemania_1april_2016

Game Mania komt met een speciale App op de markt:

Met trots lanceert Game Mania de “Game Mania Companion App”!

Online dating is nooit meer hetzelfde! Vul jouw gaming profiel aan en vind jouw ideale match(es)! Ben je gek van Skyrim of ben je eerder into Pokémon? Onze companion app matcht je op basis van jouw favoriete game, leeftijd en woonplaats.

Download de app gratis in de App store voor iPhone, iPod touch en iPad. De app is ook beschikbaar via de Play store voor Android-apparaten.

Bestel je wel eens iets bij Cool Blue? Dan kan je jouw producten binnenkort afhalen bij een minimagazin bij jou in de buurt!

img_gameboy_1april_2016

Via IGN.com kwam ik terecht op een bericht dat Nintendo wederom een limited edition Game Boy Advance SP system uit zal gaan brengen.

Een ‘ZeurApp’ die bedacht is door prowareness.nl zal vele mannen erg blij maken..

Female-Gamers_Gamer_Glossy_nr1_April_2016

Als laatste wil ik nog kwijt dat ook wij deze keer weer een 1 april grap hadden, onze eigen Gamer Glossy. Ondanks de positieve reacties is het allemaal niet waar, maar juist door deze reacties is het zeker iets waar we over na zullen gaan denken. Dus wie weet!

Natuurlijk waren er nog veel meer grappen en er komen er ook steeds meer bij (deel jouw favoriet nog even met ons). Bedrijven zetten zichzelf op een leuke manier weer even op de kaart en worden even genoemd in de media, altijd leuk! Ik kan nu al uitkijken naar 1 april volgend jaar.

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.