Er zijn zoveel mobiele games te vinden, dat ze lang niet allemaal briljant kunnen zijn. Laura had het vorige week in De Stijl Van al kort over Kim Kardashian: Hollywood, maar is dat ook de allerslechtste mobiele game die ze ooit speelde? Zij en haar collega’s geven er antwoord op in een nieuwe editie van de Female Asking Questions.

 

Patricia

Als ik iets niet leuk vind gaat het er vrij snel af en blokkeer ik dat meteen in mijn gedachten.. Lastig om te zeggen, ik heb nogal veel gespeeld.. Maar toevallig schreef Laura onlangs een De Stijl van over de Kim Khardasian game, ik denk dat die toch wel in de top 5 voor zou moeten komen van slechte games voor de mobiel..

 

Maike

Er was een mobiele game die niet zo zeer slecht was. Ik vond hem zelfs ontzettend leuk om te spelen, maar ik starte de app op een dag weer op en alles wat ik had gebouwd was verdwenen. Na meerdere uren te hebben geïnvesteerd in deze app kon ik weer helemaal opnieuw beginnen. Toen  heb  ik de app maar verwijderd. Deze app heet trouwens Dragonvale.

 

Laura

Nou ja, als ik heel eerlijk ben dan is eigenlijk Pou wel de slechtste game. Je moet in die game zorgen voor een soort rare alien, maar eigenlijk kun je er helemaal niks mee. Ik snap dat ze er een soort Tamagotchi van hebben willen maken, maar Pou had lang niet zulke grappige features als een Tamagotchi. Het was leuk voor 5 minuten, maar daarna werd het verschrikkelijk.

 

 

Sam

Er zijn niet echt veel mobiele games die ik heb gespeeld eerlijk gezegd en ze waren niet bijzonder slecht of zo. Ik had onlangs wel de app SongPop geïnstalleerd om mijn muziek kennis te showen. Ben ik gewoon lekker nietsvermoedend aan het spelen krijg ik ineens berichtjes. Nu blijf ik altijd heel beleefd en reageer dan gewoon netjes maar ze bleven maar komen. Waardoor de app meer als een soort wanhopige ontmoetingsplaats begon aan te voelen dan gewoon een leuke quiz app. Sindsdien is hij alweer van mijn telefoon eraf gegooid en zoek ik ondertussen naar een nieuwe toffe app.

 

 

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.