Het internet is zo veel groter dan je denkt. Ik ga mijn best doen om wekelijks de leukste items voor jullie te vinden. In Celine’s Shop Finds komen de leukste en grappigste dingen voorbij met een geeky tintje natuurlijk.

Ik denk dat ieder huishouden wel een klok in huis heeft hangen. Hoeveel keer per dag kijk jij op je klok? Deze week leuke geeky klokken. Sommige van deze klokken zijn makkelijk zelf te maken dus doe je best.

img_klok1
Kolonisten van Catan

img_klok2
Adventure Time

img_klok3
Super Mario Bros 3

img_klok4
Game of Thrones

img_klok5
Harry potter

img_klok6
Playstation

img_klok7
Batman

img_klok8
Lego

One Comment on “Celine’s Shop Finds: Klokken”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.