Schattige diertjes met een veel te groot hoofd, leuk getekend en lieve kleurtjes. Zoiets spreekt mij wel aan. Dat deze game op kinderen gericht is maakt het nog leuker, dan zijn de spelletjes zo lekker makkelijk.

img_luv_me_buddies_img3

Tenminste dat zou je denken en dat is dus ook wat ik dacht. Ik heb twee weken mijn best gedaan om voortgang te boeken in de game en de aanhouder wint kan ik je vertellen. Maar ik had al bijna het bijltje erbij neer gegooid, dat zou een hele korte review zijn geweest.

Wat is de bedoeling? Je hebt verschillende mini-games die je kan spelen en hiermee spaar je sterren. Je hebt een bepaalde hoeveelheid sterren nodig om verder te kunnen gaan. Daar kwam dan ook meteen de frustratie dat ondanks Luve Me Buddies Wonderland een familie spel is ik hem vrij pittig vond! Ik kreeg het met heel veel moeite pas voor elkaar om de hoeveelheid sterren te verzamelen en door te kunnen gaan. Maar zag ik iets over het hoofd?

img_luv_me_buddies_img2

De mini-games zijn eigenlijk hetzelfde principe. Je moet puzzels in elkaar zetten, zo snel mogelijk natuurlijk, memorie spelletjes spelen, vriendjes veilig uit de lucht plukken die aan een ballon hangen en op een wolk zetten en zo zijn er nog een paar maar die kan je lekker zelf ontdekken.

Ik heb de eerste vier mini-games gespeeld en zat toen vast. Ik deed heel erg mijn best maar kreeg niet de hoeveelheid sterren die ik nodig had om verder te kunnen spelen. Ik had ook geen idee hoe ik verder kon komen, tot ik in een wanhoopsdaad op alle knoppen van mijn 3DS heb lopen drukken en ik er achter kwam dat ik door een (weliswaar) kleine wereld kon scrollen.

img_luve_me_buddies_personages

Zo bleken er meer levels te zijn, kon ik meer sterren verdienen en bleek dat ik dus nog meer sterren te verzamelen had. Er waren dus meerdere Luv Me Buddies die elk hun eigen mini-games hadden om sterren mee te verzamelen. Maximaal drie per spelletje, de spelletjes zijn wel eentonig. Ze hebben telkens hetzelfde principe. De puzzels hebben telkens een andere foto van een Luv Me Buddies personage en het memorie spel is hetzelfde principe alleen andere plaatjes.

review_cijfer_6.0Conclusie: Uiteindelijk heb ik nog een hele lange weg te gaan want ik spotte een wereld waar ik maar liefst 75 sterren voor nodig zal hebben. Ik zal zo nu en dan best nog eens proberen de sterren te verzamelen. Maar of ik daadwerkelijk die 75 sterren ooit zal halen, tijd zal het leren. Ondanks het eentonige gehalte in de game zijn de Luv Me Buddies voorzien van een hoog aaibaarheidsgehalte en zou ik er wel een pluche knuffeltje van willen hebben.

+ mini-games, schattige personages
– veel van hetzelfde, hoeft niet per se een minpunt te zijn..

Kopen als je ook zulke lieve Luv Me Buddies als vriendjes wilt, er van gaat houden en je bed er mee vol gaat zetten.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.