De grote Kanye West kan natuurlijk alles. Deze familie man bedacht vorig jaar ik ga een game maken. Niet zomaar een game, nee met deze game eert hij zijn moeder.

Naast een kledinglijn en een nieuwe album vond Kanye het tijd om zijn meesterwerk, de game Only One om het bescheiden te houden, te delen met zijn bewonderaars. Een aantal redacteurs van Kotaku hebben de presentatie gisteren op Tidal gezien. Het schijnt dat lord Kanye bij zijn eerste game project niet de verwachte waardering kreeg. Dus wat doe je dan? Precies de mensen hebben vast niet goed opgelet en legt het dus goed uit dat de trailer die zijn bewonderaars krijgen te zien, over de game van het jaar gaat. Vervolgens laat je de trailer nogmaals zien.

Bekijk hieronder de beelden zelf dankzij Viral Fries youtube kanaal.

https://youtu.be/qKFNbq1Iiik

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.