A Hat in Time is een 3D platformer ontwikkeld door Gears for Breakfast. Na een succesvolle kickstarter campagne is deze game in ontwikkeling gegaan en nu lijkt het erop dat dit schattige spel bijna klaar is om uitgebracht te worden. Ik kan niet wachten om dit spel te spelen.

img_a_hat_in_time_4

A Hat in Time is vergelijkbaar met 3D-platformers zoals bijvoorbeeld Super Mario 64. Dit is ook direct te zien in de gameplay die inmiddels op YouTube te vinden is. In deze game help je Hat Girl om de benzine voor haar ruimteschip te verzamelen. Echter dit is niet zo makkelijk als het klinkt en Hat Girl zal veel vijanden tegen komen tijdens haar zoektocht.

img_a_hat_in_time_2

Een manier om Hat girl sterker te maken is om haar hoed te upgraden. Daarnaast heeft Hat girl ook nog een paraplu tot haar beschikking. Een meisje met een hoge hoed, die schurken in elkaar slaat met een paraplu; dit klinkt zeker als een game voor mij.

img_a_hat_in_time_1

Er zijn in totaal zeven verschillende werelden die je kan verkennen, maar je hoeft deze werelden niet in je eentje te onderzoeken. Deze game ondersteund namelijk co-operative play. Dit betekend dat je samen met je vriend, vriendin, broertje of zusje dit spel kan spelen.

Wat vind jij van A Hat in Time? Ben jij aan het overwegen om deze game te kopen? Ik ga in ieder Twitter in de gaten houden zodat ik weet wanneer hij wordt uitgebracht, want tot nu toe ziet deze game er veelbelovend uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.