Of je nu een cadeau voor jezelf koopt omdat je een happy single bent of dat je stad en land af zoekt naar dat speciale presentje voor je geliefde, Valentijnsdag is altijd een fantastisch excuus om de portemonnee te trekken en jezelf of je lief even in het zonnetje te zetten. Female-Gamers selecteerde in samenwerking met Ditverzinjeniet de tofste Valentijnscadeautjes.

Mustard eierpers hart – hiermee maak je hartjes van je gekookte eieren, enorm schattig voor een romantisch Valentijnsontbijtje. Geeky is het niet, maar je bent natuurlijk wel een beetje een nerd als je tot in zulk detail met Valentijnsdag aan de slag gaat!IMG_Valentijnsdag_2
Superman badjas –  Je kunt een duur restaurant benaderen voor een tafeltje voor twee bij kaarslicht, maar echte romantiek is toch gewoon op zondag een pyjamadag houden en keihard Counterstrike spelen (of LEGO Marvel’s Avengers, of Mario Kart) samen? Nu hebben vrouwen vaak de schattigste en meest sexy pyjamaatjes, maar mannen lopen nog wat achter op dat gebied. Help jouw ‘Superman’ een handje door hem voor Valentijn deze vrolijke badjas cadeau te doen.

IMG_Valentijnsdag_3

Star Wars Stormtrooper koekpot – Deze koekpot is zo mooi van design dat het net plastic lijkt, maar deze Stormtrooper is toch echt gemaakt van keramiek. Je kunt er natuurlijk koekjes instoppen, maar ook USB-sticks, Disney Infinity Power Discs en Pokemonplaatjes. Heb je ondeugende bedoelingen op Valentijnsdag, dan raden we je aan deze pot te vullen met Oreo’s en Cookiemonster van R. Kelly aan te zetten tijdens het geven van dit cadeautje. Graag gedaan!

IMG_Valentijnsdag_4

 

 

 

Getest: Star Wars Death Star lamp 

IMG_DeathStarLamp_5

We hebben de Star Wars Death Star lamp onder de loep genomen, omdat deze -zeker nu de nieuwe film zo’n groot succes is- een hele toffe Valentijnsverrassing kan zijn. Het zijn de donkere winterdagen, maar TL-licht is ook weer zoiets, dus een klein gezellig slaapkamerlampje is sfeervol en handig bij het lezen.

IMG_DeathStarLamp_4

De Star Wars Death Star lamp is wat prijzig, maar brengt je wel een gedetailleerde mini-versie van het kwaad uit Star Wars. Het is een lamp van ongeveer 20 bij 20 centimeter, dus het niet een idioot groot ding maar juist een grappige, subtiele filmverwijzing in je huiskamer of slaapkamer.

IMG_DeathStarLamp_2

Je kunt hem via het meegeleverde USB-snoer aan je laptop leggen. Het zou wel het handigste zijn als je zo’n moderne gamechick bent die USB-stopcontacten heeft, want dan kun je de lamp direct in het stopcontact doen. Heb je dat niet, dan kun je natuurlijk een losse USB-adapter voor je stopcontacten kopen als je hem niet alleen wil gebruiken wanneer je je laptop aanhebt.

IMG_DeathStarLamp_1

Wat erg grappig is aan het lampje, is dat je hem aan en uitzet door erop te duwen. Het verschil tussen uit en aan is groot: uit ziet hij een beetje grijs, maar aan dan schijnt hij helder wit licht. Dat is een erg positieve verrassing, want daardoor is het ook een ideaal leeslampje en niet alleen een grappige prop voor je huis.

IMG_DeathStarLamp_3

De Death Star lamp is ook best stevig, dus de lamp is waarschijnlijk gewoon nog heel als je kat hem per ongeluk omduwt wanneer hij midden in de nacht om aaitjes komt zeuren.

We wensen je een hele mooie Valentijnsdag volgende week!

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.