Valentijnsdag komt er aan, dus misschien wil je wel wat tijd spenderen met je geliefde, scharrel, friend with benefits of een random persoon (we don’t judge). Misschien kun je dan nog wat inspiratie opdoen door alle leuke, gekke en bizarre woohoo plekken in De Sims 4.

In de wellness

Een romantische date naar een wellness of een hotelkamer met hot tub is natuurlijk wel erg interessant. Sowieso het heerlijke ontspannen is natuurlijk fijn, maar er zijn ook genoeg plekken in de wellness om te woohoo’en! Sims kunnen gaan voor een woohoo in een hot tub (Perfecte patio), sauna (Welness dag) of zelfs in de hot springs (Sneeuwpret). Genoeg plekjes voor een goede woohoo sessie in de wellness dus.

In de buitenlucht

Niet alleen in de wellness, maar ook in de buitenlucht zijn er genoeg plekken om woohoo te bedrijven. Misschien ga je wel met je grote liefde een nacht kamperen ergens in het bos en neem je de tent mee (In de Natuur). Dan is dat natuurlijk een hele knusse plek voor een woohoo, zeker als er toch geen andere mensen in de buurt zijn! Liever nog meer de buitenlucht in? Dan kun je altijd nog op zoek naar de speciale struiken (Beleef het samen) of misschien wel een vuilniscontainer (Ecologisch Leven). Als je een meer herfstig persoon bent duik je misschien liever in een grote berg met bladeren (Jaargetijden)!

Dan zijn er ook nog verschillende bijzondere locaties in de buurt om te woohoo’en. Zo is er de Sulani waterval, de ijsgrot in Mr. Komorebi, de vuurtoren in Brindleton Bay, een hotel in Batuu en kun je op de Boardwalk kermis kiezen voor woohoo in het reuzenrad, de liefdestunnen of het spookhuis! En kom je nou ergens een fotohokje tegen, dan zou ik eerst even goed luisteren voordat je het gordijn opzij doet.

In de tuin

Toch iets dichter bij huis, maar wel een beetje avontuurlijk? Dan kun je natuurlijk ook kijken of je een plekje in de tuin kunt zoeken. Denk bijvoorbeeld aan het achtertuin observatorium, de raket (zodra je klaar bent met deze bouwen dan natuurlijk) of misschien zelfs wel de boomhut? (Samen groeien). Misschien heb je ook wel een koe of een alpaca in een dierenschuur (Landelijk leven). Dan kun je zelfs nog tussen de strobalen kruipen voor een woohoo-sessie! Zo kun je toch een beetje het avontuur opzoeken, maar zonder dat je een groot risico loopt om andere Sims tegen te komen. Dat zou best wel ongemakkelijk zijn toch?

Voor de undead

Mocht je nou het leven van een vampier ambiëren en denken “maar woohoo dan?”, geen zorgen! Je kunt als vampier gezellig in de doodskist kruipen, of je gaat voor de vleermuisvorm. Jawel, zelfs voor deze Sims is er een romantische manier voor woohoo’en.

In huis

Toch liever een veilige plek in huis, maar wel iets anders dan het bed of de douche? Dan kun je nog in de inloopkast springen met z’n tweeën. Misschien een beetje onhandig met al die kleerhangers, maar wellicht zie je ook gelijk je outfit voor de volgende dag al hangen. En als je nou zo’n rijke en beroemde Sim bent dat je een grote geldkluis en een slaap-pod hebt (Word beroemd), dan zijn dat ook nog twee opties. Misschien best sexy tussen al dat geld en die goudstaven.

Kortom, genoeg plekken voor je Sims om extra aandacht aan elkaar te besteden op Valentijnsdag. En aan de andere kant, misschien is er altijd wel ruimte om een beetje gek te doen met het woohoo’en. Heb je nu zelf ook wat inspiratie gekregen? Ik denk dat ik straks maar even onze geldkluis in duik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.