Neko Atsume is een schattige app, uitgebracht in 2014, die opeens erg populair  is geworden. Ik zie hem regelmatig voorbij komen op Twitter. Daarom leek het me wel leuk om deze app ook aan jullie voor te stellen. Om je een kleine hint te geven, neko betekend kat in het Japans en deze app draait inderdaad om katten. Ben jij nieuwsgierig naar deze app? Lees dan vooral verder.

img_neko_atsume_1

Neko Atsume, ontwikkeld door Hit-Point, is een spel waarin je katten verzameld. Als eerste koop je verschillende soorten eten, speeltjes en manden. Je plaatst deze objecten dan in de tuin. Na een tijdje open je de app en dan zal je zien dat er een schattige kat in de tuin te vinden is. Je kan dan een foto nemen van de kat en deze bewaren in je fotoalbum. Katten geven je silver of goud en sardientjes. Hiermee kan je  dan weer nieuwe items kopen voor in jouw tuin en zo blijft het spel doorgaan.

img_neko_atsume_2

In totaal kun je 49 verschillende katten verzamelen waarvan 17 katten zeldzaam zijn. Het is wel handig om te weten dat zeldzame katten  jouw tuin alleen bezoeken wanneer je bepaalde items in je tuin hebt staan. Deze zeldzame katten hebben unieke namen. Zoals bijvoorbeeld, Mr. Meowgi, Chairman Meow, Guy Furry, Saint Purrtrick, and Joe DiMeowgio

img_neko_atsume_3

Nerko Atsume is een schattige, vrolijke game. Er is natuurlijk niet veel gameplay waarmee je rekening moet houden, maar ik word er wel heel vrolijk van. Als ik een vervelende dag heb, dan open ik de Neko Atsume app en dan zie ik een schattige kat in de tuin rollen. Dit tovert automatisch een glimlach op mijn gezicht. Kortom, ben je nog op zoek naar een leuke app neem dan vooral een kijkje naar Neko Atsume. Hij is nu gratis te downloaden voor Android en IOS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.