Niet iedereen is even erg te spreken over de Resident Evil Collection, maar dat is natuurlijk geen reden om Rebecca Chambers links te laten liggen. De jongedame uit de horrorgame heeft een stoere stijl die we al tijden in De Stijl Van wilden meenemen. Nieuwsgierig? Check dan De Stijl Van… Rebecca Chambers.
DeStijlVanRebeccaChambers
Shoplist:

IMG_DeStijlVan_RebeccaChambers
Groene laarsjes, Sarenza, 51,60 euro

Gstar t-shirt, Wehkamp, 49,95 euro

Cargo broek, Otto, 24,99 euro

Witte top, Zalando, 22,95 euro

Beige choker, House of Nature, 19,50 euro

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.