Ik moet eerlijk zeggen dat ik me de afgelopen tijd al redelijk heb laten gaan met het kopen van games en ingame spullen, toch zijn er altijd spellen die zeker nog welkom zijn in mijn game bibliotheek.



Guild Wars 2: Heart of Thorns
Ik heb redelijk wat Guildwars 1 & 2 gespeeld. Vandaar dat ik ook graag deze nieuwe uitbreiding wil. Guildwars een van de enige MMO RPG’s die ik echt leuk vind, dit omdat het niet alleen de hele tijd hetzelfde is.
De meeste MMO RPG’s zijn dan ook niet aan mij besteed. De nieuwe uitbreiding ziet er leuk uit, ik wacht alleen nog op een prijsdaling voordat ik hem ga aanschaffen.



Stardew valley
Dit spel wacht ik al een hele tijd op. Het is op dit moment nog niet uit, maar het spel zou begin 2016 zeker moeten uitkomen. Een heel leuk pixel spel met je eigen boerderij. Je kunt met 4 mensen samen spelen.
Ik hou van dit soort spellen waarbij je je eigen restaurant of boerderij hebt. Ik kan er eerlijk gezegd nooit genoeg van krijgen. Deze game is super leuk vormgegeven en doet me een beetje denken aan pokemon. Er zijn NPC om mee te praten en kunt een hoop dingen aanpassen zoals je dat zelf wil.



Zombie Army Thilogy
Lang, lang geleden speelde ik dagelijks Left 4 Dead. Dat vond ik geweldig leuk om te spelen! Ik ben ook echt een fan van alles waar zombies in voorkomen. Nu zag ik dat er een crossover van Left 4 Dead in Zombie Army Thrilogy zit dat is natuulijk helemaal leuk.
Zombies schieten in game vind ik eigenlijk altijd leuk. Het ziet er veelbelovend uit en ik ga het zeker een keer aanschaffen zodra de prijs nog wat daalt.



Big Pharma
Je runt een pharmaceutisch bedrijf en prduceert medicijnen. Je bouwt zelf productielijnen en zorgt voor de winst.
Nogmaals, ik hou van spellen waarbij je moet managen dus dit spel moet ik zeker nog een keer spelen!



Folk Tale
Je bouwt je eigen dorp wat je moet onderhouden. Er staat bij dat als je Warcraft 3, The Settlers & Banished leuke spellen vind dat deze dan ook niet mag ontbreken in je steam bibliotheek.
Het ziet er leuk uit en ik hoop dat hij binnenkort eens in de aanbieding is!


Welke games staan er op jouw wishlist?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.