Mathoria: It All Adds Up
Speciaal voor jonge kinderen hebben deze spelmakers Mathoria bedacht: een prachtige RPG wereld waarin wiskunde centraal staat. Het leren rekenen is de sleutel tot het spelen van het spel en het doorlopen van de verhaallijn. Langzamerhand leer je steeds meer rekenvaardigheden tijdens het doen van opdrachten voor burgers en het verslaan van monsters en andere sterke vijanden. Daarnaast is gaat het spel volledig gratis aangeboden worden op Steam!

Save Your Mother
Als Alice Andersson heb jij de taak je moeder te redden, die ernstig ziek is. Haar enige hoop is het mystieke Elohim Cube, die alleen bekend is van legendes. Dit mystieke artefact schijnt helende krachten te hebben en door de honderden jaren heen hebben velen geprobeerd het artefact te vinden. Dompel je onder in een mooie RPG met handgeschilderde personages en een meeslepende verhaallijn!

Incredible Dracula: Chasing Love Collector’s Edition
Dracula heeft het niet gemakkelijk: een prinses vindt hem erg leuk en zal niet opgeven tot Dracula haar man zal zijn. Dracula vind haar helemaal niet leuk en gaat op de vlucht door het rijk. Tijdens zijn vluchtpoging komt hij allerlei mensen tegen die hulp nodig hebben. Met strategie en snelheid kan je ze helpen, maar houd er rekening mee dat Dracula niet tegen het zonlicht kan! De collector’s edition bevat naast de leuke gameplay een bonushoofdstuk, hulpgids, muziek om te downloaden en wallpapers!

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.