Het is feest voor alle kinderen in Nederland want de Sint is weer in het land. Maar wat moet hij toch halen voor die kinderen met een gamershart? Samen met Gamerpiet, Geekpiet en Nerdpiet ging zijn zoektocht van start. Ondertussen hielpen wij de Sint en Pieten mee en al snel hadden we allemaal een idee. Zoek jij nog steeds een geschikt cadeau voor in de schoen? Lees snel verder en je hebt zo een cadeau voor Sarah, Joost, Marieke en Koen.

Gaming mok
Binnen ons team hebben de meeste dames wel een aantal favoriete gaming, geek of nerd gerelateerde mokken in huis. Het drinkt toch net even wat lekkerder uit een gamingmok dan een saaie bloemetjesmok. Er zijn heel veel leuke mokken te vinden in online of offline winkels. Ik werd onlangs verrast met een leuke StarTrek mok. De mokken varieren in prijzen van 5 tot 10 euro.

IMG_Sinterklaas_1

Animal Crossing Happy Home Designer card pack
Loopt je kind het liefst de hele dag rond met de Nintendo 3DS? Dan is dit een cadeau dat een leuke wending geeft aan hun game-ervaring. Deze kaarten bevatten nieuwe manieren om de Nintendo-personages en -games te beleven. Je kan de kaart tegen het NFC-aanraakpunt van je WiiU of Nintendo 3DS houden en je speelt zo unieke items vrij. Een cardpack is verkrijgbaar vanaf €5.99 en bevat drie kaarten.

Fallout – Mystery Minis Blind Box
Is het inmiddels al een paar dagen verdacht stil in huis? Dat kan komen omdat Fallout onlangs is uitgekomen. Voor de Fallout fan komen er binnenkort leuke verzamelbare Funko mini-figurines in gesloten verpakkingen. De mini-figurines zijn €7.98 en aangezien ze vanaf 30 november verkrijgbaar zijn, komen ze nog net op tijd voor Sinterklaas.

IMG_Sinterklaas_2

Pixel Bricks
Wat is er nu meer geek dan bouwen met pixels? Voor jouw eigen geek heeft Pixel Bricks verschillende bouwpakketten om bijvoorbeeld een Pac-Man te bouwen. Deze bouwpakketten zijn verkrijgbaar vanaf €9.98 en met maar liefst 289 Pixel Bricks zijn ze wel even zoet.

Minecraft stickers en sleutelhangers
Voor de kinderen die nog steeds met veel plezier geweldige werelden bouwen binnen Minecraft is er niets leukers dan bijvoorbeeld een sleutelhanger te krijgen. De sleutelhangers zitten in een dicht zakje, want zo is het een verrassing welke je krijgt. Er zijn ook leuke verzamelbare stickers verkrijgbaar. De sleutelhangers zijn €4.98 en de stickers €3.48

IMG_Sinterklaas_3

Infinity en Skylanders
De nieuwste Infinity en Skylanders figurines zijn allemaal boven de 10 euro. Maar omdat er inmiddels weer een nieuwe Infinity- en Skylanders-game zijn, is er  uitverkoop voor de “oude” delen, dus je kan nu voordelig de collectie compleet maken. Zo heb je bijvoorbeeld al een Disney Infinity 2.0 Jasmine voor €6.79.

LoL kaarten
Geen LOL (Laughing Out Loud) kaarten maar LoL kaarten oftewel League of Legends! Wanneer je een gaming event bezoekt, kan je verschillende cosplayers spotten die gebaseerd zijn op een van de League of Legends karakters. Het is een game die razend populair is onder vele gamers. Om nog sneller en beter te worden in deze MOBA kan je Riot punten kopen. Er is al een LoL Riot puntenkaart verkrijgbaar vanaf 10 euro. Geloof me, je kind zal er heel erg blij mee zijn!

IMG_Sint_4

Wij hebben de verschillende gaming, geeky en nerdy cadeaus gevonden via diverse bekende speelgoedwinkels en online warenhuizen. Heel veel plezier met het online of offline shoppen en een heel fijne Sinterklaasviering!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.