Het is komende vrijdag 6 november en zaterdag 7 november tijd voor een nieuwe BlizzCon. Tijdens dit evenement in het Anaheim Confention Center in Amerika zal Blizzard weer een hoop nieuws delen met de fans over hun huidige en komende games. Je kan hier virtueel bij aanwezig zijn via een ‘Virtual Ticket’, maar wat krijg je dan voor je geld?

Je zit praktisch op de eerste rij als je het laatste nieuws krijgt over de huidige en toekomstige Blizzard games. Je neemt een kijkje bij de panels, wedstrijden, eSports wedstrijden en je kan tot twee weken na het evenement terugkijken wat er is aangekondigd. Maar een belangrijk detail is de in-game goodies! Voor de diverse games van Blizzard krijg je unieke in-game items die ik met liefde op een rijtje zet:

World of Warcraft: Murkidan Pet
Heroes of the Storm: Nexus Battle Beat Mount
Hearthstone: Blizzard 2015 Card Back
StarCraft II: Xel’Naga and Spear of Adun Portraits
Diablo III: Pennant, Pet and Portrait

img_blizzcon_ingame_goodies

Een deel van de show is gratis te bewonderen van BlizzCon via diverse online locaties. Het gaat hier voornamelijk om de openingsceremonie en bij sommige locaties ook om de eSports. Het is natuurlijk veel toffer om alles te zien vanuit je luie stoel thuis. Wil je alleen de openingsceremonie bewonderen kan je op de volgende websites kijken als Youtube, Twitch en natuurlijk de BlizzCon website.

Twee dagen een waar feestje waar je jezelf niet op kan splitsen en dus keuzes moet maken waar je als eerste iets over wilt weten. Bepaalde presentaties worden op dezelfde tijden gegeven. Een virtual ticket is dan handig, kan je lekker ‘zappen’ of later terug kijken. Waar kun je nieuws over verwachten? Natuurlijk iets over de nieuwe World of Warcraft uitbreiding, Legion maar ook de toekomst van StarCraft II komt aan bod. Hearthstone zal voorbij komen net als Heroes of the Storm. Over elke game is wel iets te vertellen. Wat me wel opvalt is dat er veel eSports toernooien gehouden worden.

Ook de creatieve kant komt voorbij tijdens de ‘Art and Craft’ van de Cosplay.Deze kostuum en talent wedstrijden zullen gepresenteerd worden door niemand minder dan Wil Wheaton. Kijk je The Big Bang Theory dan ken je hem ongetwijfeld. Anders even Google raadplegen.

Een ander pareltje die je tegen zal komen tijdens de eindceremonie is Linkin Park. Zij zullen BlizzCon beëindigen met een optreden. Je kan gewoon vanachter je scherm meekijken. Als je handig bent kan je gewoon via je tv streamen en kan je het zelfs via een breedbeeld kijken, tenzij je een gigantisch beeldscherm hebt natuurlijk. Het beloofd weer een waar spektakel te gaan worden.

Een Virtual Ticket kost $29,99 en is aan te schaffen via de BlizzCon Website.

Ga jij kijken?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.