Voggel was één van de Indie games die me direct opviel bij FIrstlook dit jaar. Dit spel is een local multi-player game ontwikkeld door Rockitbit en je raad het misschien al, maar deze game draait om vogels. Aangezien ik zelf drie papegaaitjes heb en vogeltjes geweldige dieren vind, moest ik deze game natuurlijk even testen. Ik ben ontzettend blij dat ik dat gedaan heb want dit is een geweldig spel.

img_Voggel_2

In Voggel ga je het gevecht aan met je vrienden. Nadat iedereen zijn eigen vogeltje heeft aangepast, denk hier bijvoorbeeld aan verschillende kleuren, kopjes en unieke vleugels, is het tijd om de lucht in te vliegen. Elke speler heeft naast een grote vogel ook nog een paar kleine vogeltjes achter zich aan vliegen. Deze vogeltjes zijn heel belangrijk. Let goed op dat een van de andere vogels niet tussen jou en je kleine baby vogeltjes vliegt, want dan ben je ze kwijt. Deze kleine vogeltjes zorgen er namelijk voor dat je speciale aanvallen kan doen en deze speciale aanvallen heb je nodig om jouw tegenstander voor goed uit te schakelen.

img_Voggel_3

Deze game is niet alleen leuk om te spelen, maar ook nog eens prachtig om naar te kijken. De verschillende levels waarin de gevechten worden gehouden zijn ontworpen in een unieke stijl die, naar mijn mening, perfect werkt voor deze game. De level ontwerpen zijn niet te druk, waardoor jij je kan focussen op het gevecht op de voorgrond.

img_Voggel_1

Dit is een game die ik zeker in de gaten ga houden en in de toekomst nog vaker wil spelen. Ik ben benieuwd wat er nog meer toegevoegd gaat worden en hoe deze game zich verder gaat ontwikkelen. Helaas is nog onbekend wanneer Voggel word uitgebracht, maar mocht je nog meer willen weten van deze game neem dan een kijkje op de website van Rockitbit.

One Comment on “Preview: Voggel”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.