Het internet is zo veel groter dan je denkt. Ik ga mijn best doen om wekelijkse de leukste items voor jullie te vinden. In Celine’s Shop Finds komen de leukste en grappigste dingen voorbij maar vooral geeky items.

De zomer is voorbij maar dat weerhoudt ons er niet van om niet meer naar buiten te gaan. Wil jij helemaal de blits maken met een originele geeky bikini of badpak let dan goed op. Ik heb tijdens mijn vakantie veel voorbij zien komen maar dit kan je alleen op het internet vinden! Mario, Zelda, Star Wars en zelfs Wonder Woman, ik heb voor ieder wat wils iets passends gevonden.


Super Mario Bikini


Super Space Invaders badpak


Star Wars badpak


Wonder Woman badpak


Zelda bikini


Nintendo badpak


Harley Quin badpak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.