Ga je trouwen? Gefeliciteerd! Zoek je nog een leuk thema voor je bruiloft? Misschien kan je iets met het thema Portal. Je kan zoveel van de game in je bruiloft kwijt aan accessoires en zeker in de Portal kleuren blauw en oranje.

Op een originele manier je bruiloft aankondigen kan je met deze foto als inspiratie. Dit koppel heeft in elk geval het Portal deel goed weten te gebruiken in hun oranje overals. Foto via themarysue.

Tijd om de uitnodiging te sturen! Een voorbeeld kan je vinden op de website van offbeatbride.

Weer een ander verliefd setje heeft ook Portal als inspiratie gebruikt voor hun bruiloft. Lichtslingers, wapens en een stoere taart. Gevonden op Pinterest.

Er zijn veel verschillende ringen te vinden met het Portal thema. Naast de ringen heb je ook veel ringendoosjes veelal zelf gemaakt. De ringen die je op de foto’s ziet kan je vinden via familylore (linkerpaar) en MinterandRichterDes @ Etsy (rechterpaar).


Wat vind ik deze jurkjes leuk en gepast voor de bruidsmeisjes. Helemaal passend in het Portal thema en de kleuren oranje en blauw. Beide te vinden (ook in andere kleuren via Etsy: NollaCollection Oranje jurk en het blauwe bruidsjurkje.


Ook kan je op je mooie witte bruidsjurk met kleur werken, wat denk je van deze mooie oranje sjerp? Je kan de broche natuurlijk vervangen door een Portal ornament. De sjerp is te vinden via Etsy.


Ook aan de mannen is gedacht. Tegenwoordig staan gympen ook erg stoer onder een pak, het mag gewoon en je moet je goed voelen op je trouwdag. Dat is zeker het geval met deze speciale gympen in het oranje en zwart. Ook zeker na de bruiloft af te dragen.

Kijk wat een originele bloemen dit zijn! Je kan ze vinden via orlydesign op de website van Etsy.

Een ander idee voor de bruid zijn oranje gerbera’s! Ook leuk als je bruidsmeisjes hebt die ook nog een Portal-blauwe jurk aan hebben. Het zijn de details die het doen. savvydeetsbridal is de website met meer inspiratie voor het kleurgebruik van oranje en blauw op je bruiloft.


Deze taarten zijn in elk geval geen leugen te noemen! Zien ze er niet uit om op te eten? Divers kleurgebruik en wat denk je van de caketopper op de blauwe variant? v.l.n.r. taart 1 Pinterest, taart 2 whengeekswed, taart 3 geeknative en taart 4 Pinterest.

Er is nog veel meer inspiratie te vinden op ons Pinterest bord!.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.