Imperial City, de eerste officiƫle DLC voor The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited zal op 31 augustus naar de PC en Mac komen, vanaf 15 september naar de Xbox One en 16 september naar de PlayStation 4.

Imperial City, het hart van Cyrodiilic Empire, werd door de Daedric Prince Molag Bal overgenomen waardoor de drie allianties het niet alleen tegen de Daedric-legioenen moeten opnemen maar ook tegen elkaar. Imperial City voegt enkele uren gameplay toe en introduceert onder meer enkele nieuwe omgevingen, quests, vijanden en exclusieve items voor elk type avonturier.

Key Features:

Nieuwe PVE en PVP Content
Zes Imperial Districts, vecht tegen de strijdkrachten van Molag Bal evenals andere allianties.

Nieuwe Dungeons
Het Imperial Sewers netwerk brengt nieuwe PVP en PVE uitdagingen voor kleine groepen avonturiers. White-Gold Tower en Imperial Prison dagen PVE avonturiers uit met Normal en Veteran versies.

Nieuwe Quests, vijanden en karakters
Of je nu meedoet aan mega PVP gevechten in de Imperial Districts, of op avontuur gaat in een van de nieuwe dungeons, spelers zullen in beide gebieden met nieuwe quests en vijanden te maken krijgen, waaronder de Xivkyn.

Nieuwe valuta, wapens en armor
Vecht tegen de strijdkrachten van Molag Bal en plunder Tel Var Stones, een nieuwe vorm van valuta die je kunt gebruiken voor exclusieve Veteran rank 16 armor en wapens. Ook kun je op zoek gaan naar de nieuwe Treasure Vaults waarin andere zeldzame schatten zitten verborgen.

Imperial City-Exclusive Collectibles en Items
Door het ontdekken van Imperial City of het bezoeken van de Crown Store zal de speler beloond worden met nieuwe collectibles zoals pets, mounts, costumes en polymorphs!

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.