Wellicht heb je wel eens van Etsy gehoord. Etsy is een website waar mensen zoals jij en ik zelfgemaakte producten te koop zetten. Iedere week licht ik een shop uit en deze week is het de shop van Ellia Knight uit Denver, Verenigde Staten.

Niet alleen de Female-Gamers kunnen geeky hakschoenen maken, ook Ellia maakt prachtige pumps. De schoenen kosten tussen de 60 en 70 dollar. De Etsy winkel bevat 18 verschillende hakschoenen. Schoenen worden per bestelling gemaakt. Tot op de dag van vandaag zijn er 14 paar schoenen verkocht.

img_etsyheels1

img_etsyheels2

img_etsyheels3

img_etsyheels4

img_etsyheels5

img_etsyheels6

img_etsyheels7

img_etsyheels8

Zelf een kijkje nemen in de shop? MileHighHeel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.