Wellicht heb je wel eens van Etsy gehoord. Etsy is een website waar mensen zoals jij en ik zelfgemaakte producten te koop zetten. Iedere week licht ik een shop uit en deze week is het de shop van Jennifer Anderson uit Evansville, Verenigde Staten

Iedereen heeft sleutels. Maar deze sleutelhangers heb ik nog niet gezien. Sinds november vorig jaar verkoopt Jennifer sleutelhangers. De meeste sleutelhangers zijn van de bekende Minions. In haar winkel verkoopt ze ook nog hangers van Frozen, DC en Minecraft. In totaal bevat de Etsy shop 39 sleutelhangers.

img_etsysleutelhanger4

img_etsysleutelhanger5

img_etsysleutelhanger6

img_etsysleutelhanger7

img_etsysleutelhanger8

img_etsysleutelhanger3

img_etsysleutelhanger1

img_etsysleutelhanger2

Een kijkje nemen in de shop? GeekyWithStyle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.