In 30 seconde vijf dingen uitleggen waarvan je het woord niet mag zeggen. Het is niet het aller makkelijkste spelletje maar je kunt er wel heel veel lol mee hebben. En vooral als je dan de Xbox mag gaan omschrijven.

geekkiek_238

Het is weer weekend geweest, en ja wat doe je dan? Juist, gekke spelletjes met je vrienden.

Volg ons nu op Instagram

About Dipje

Didi heeft haar eigen Game Mania winkel. Haar tweede naam is events en de derde Indie! Ze is dol op perstripjes en netwerken voor Female-Gamers en dat doet ze niet alleen graag bij haar in de buurt maar ook in de rest van Europa. Daarnaast is zij onze Indiegirl en spot zij de nieuwste games van ons kikkerlandje. Haar favoriete console is de NES, puur uit nostalgie. Maar alle soorten consoles en games worden gewaardeerd.

View all posts by Dipje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.