Wat te doen als je mega toffe dingen wilt bouwen met LEGO, maar niet veel steentjes in huis hebt? Dan ga je digitaal de vetste dingen bouwen met LEGO! De game LEGO Worlds is vandaag op Steam in de Early Access gegaan.

img_LEGOWorld1 img_LEGOWorld2

Een onbegrensde verzameling werelden die geheel van LEGO stenen is gemaakt waarin spelers unieke omgevingen kunnen bouwen. Klinkt als een droom toch? Nog een voordeel is dat je waarschijnlijk niet zo snel met je blote voeten op LEGO steentjes stapt.

De game gaat vandaag in Steam Early Access, zodat de gaming community feedback kan geven voor verbeteringen en de integratie van extra content. Spelers die willen deelnemen aan de Early Access ervaring kunnen de Steam client hier downloaden en vervolgens de LEGO Worlds product pagina bezoeken om de game te downloaden, via deze link.

Tom Stone, Managing Director, TT Games:
“LEGO Worlds belichaamt het fysieke, LEGO bouw plezier waar consumenten al tientallen jaren van hebben genoten, op een digitaal platform dat een gloednieuwe ervaring biedt met de geliefde steentjes. Van de steen-voor-steen editor tot het ontdekken van een uitgebreid scala aan items, karakters en wezens om de wereld te bevolken; de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos.”

img_LEGOWorld3 img_LEGOWorld4 img_LEGOWorld5

In LEGO Worlds hebben spelers de vrijheid om werelden aan te passen en alles te creëren wat ze maar kunnen bedenken. Dit kan door een steen per keer te gebruiken of door middel van voor-geproduceerde gebouwen om eigen omgevingen aan te passen. Grootschalige landschapsarchitectuur tools zijn beschikbaar om terreinen snel en makkelijk aan te passen. Hele werelden en creaties komen tot leven met karakters en wezens die met elkaar en de speler interactie hebben op onverwachte manieren. Van helikopters tot draken en van motoren tot beren; er zijn altijd interessante manieren voor spelers om de uitgestrekte werelden en verborgen schatten te ontdekken. Fans van de LEGO bouwsets worden beloond met een aantal sets die in-game ontgrendeld kunnen worden tijdens de Early Access en in de toekomstige updates van de game. Toekomstige plannen bestaan uit het bieden van een multiplayer en de mogelijkheid om functies te delen, zodat vrienden elkaars werelden kunnen ervaren en kunnen pronken met hun creaties.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.