Eén van de demonstraties die gegeven werd tijdens de persconferentie van Sony op de E3 is die van No Man’s Sky. Dit spel is zo groot dat dit bijna niet te bevatten is. Tijdens de demo kregen we zowel ruimtegevechten te zien als het volledige universum wat in dit spel te verkennen is. Iedere ster in dit universum is een zon met zijn eigen planeten die stuk voor stuk allemaal te bezoeken en te verkennen zijn. De planeten zijn zeer divers, van niemandsland naar tropische paradijzen en met vele soorten levensvormen die je kunt ontdekken. Alles op de planeten is daarnaast ook volledig te verwoesten, waarbij bewakers van de planeet je zullen aanvallen om de planeet te beschermen tegen verkenners zoals jijzelf. Ben je nieuwsgierig geworden net zoals ik? Hieronder kan je de volledige demonstratie bekijken en je verbazen over hoe groot dit spel werkelijk is:

DarkPendula

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.