Op E3 heeft Bethesda meerdere aankondigingen gemaakt over Fallout 4. Echter dit waren niet de enige aankondigingen rondom de Fallout serie, want er komt namelijk nog een nieuwe Fallout game; Fallout Shelter. Fallout Shelter is een gratis iPad game waarbij je alle bewoners in een schuilkuilder tevreden probeert te houden. Het is een game die draait om strategie. Je zal steeds meer kamers moeten bouwen om je bewoners in kwijt te kunnen. Daarnaast zal je deze kamers moeten voorzien van onder andere water, voedsel en andere basisbehoeften. Het goede nieuws is dat je dit spel nu al kan spelen. Fallout Shelter kun je nu downloaden vanuit de App Store. Ook vind je hieronder de trailer van deze nieuwe iPad game.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.