Ontwikkelaar Fatshark heeft vandaag nieuwe details onthuld over hun derde van de vijf speelbare helden onthuld voor Warhammer: End Times – Vermintide.

img_warhammer_markus_kruber”I’ve fought my share of battles against the beastmen of the woods, but these ratmen are different. The warherds are always driven by their bestial nature. They fight hard, but direct. The ratmen are cunning, clever.”

Markus Kruber is een dodelijke held die een beetje oorlogsmoe is. Nadat hij zijn hele regiment heeft verloren door dodelijke magie besluit hij dat hij genoeg heeft van het legerleven en de incompetente leiderschap van nobelen. Met een hernieuwde verlangen keert hij terug naar zijn thuis Ubersreik om daar in dienst te gaan bij Victor Saltzpyre een Witch Hunter of the Order.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.