DE ZON SCHIJNT! KOM VAN DIE BANK AF! HUP NAAR BUITEN! Als je familie en vrienden het niet naar je roepen, dan ongetwijfeld dat Hollandse stemmetje in je hoofd zodra er ook maar een zonnestraaltje je netvlies is binnen komen schijnen. Je moet het onder ogen komen, je kunt niet alleen maar blijven consolegamen als de zomer voor de deur staat. Thank god for handhelds! Vandaar dat de Female Asking Questions wil weten: wat is jouw favoriete handheldgame?

Artikel_FAQ_Mirjam

Another Code, het is al een oudje maar de game was echt een fantastisch Nintendo DS avontuur! Als je Another Code nog niet hebt gespeeld dan raad ik je deze echt aan om alsnog te spelen.

Artikel_FAQ_Laura

Dat is Professor Layton. Het is een beetje een stokpaardje van me, maar ik vind deze gamefranchise om zoveel redenen fantastisch, dat ik ze toch voor een en altijd even wil noemen: perfecte on-the-go game door korte puzzeltjes, de game geeft zelfs een korte recap als je hem weer opstart, de puzzels zijn briljant en origineel, prachtige graphics, een meeslepend verhaal en tientallen charmante personages die ik het liefst allemaal zou knuffelen (vooral Layton zelf, oooh Hershel!). Het bijzondere aan de franchise is ook dat alle delen wel ongeveer dezelfde kwaliteit hebben.

Artikel_FAQ_Maike

Mijn favoriete handheld games zijn Fantasy Life /Animal Crossing New Leaf (ik kan niet kiezen).

Artikel_FAQ_Heather

Ik blijf LocoRoco altijd nog erg irritant, maar leuk vinden. Irritante muziekjes en schattige poppetjes.

Artikel_FAQ_Sam

Op de oude gameboy heel slecht maar… Tetris! En op de Nintendo DS vond ik altijd de Professor Layton’s erg leuk om te doen. Op dit moment heb ik nog geen nieuwe handheld om de nieuwste handheldgame’s te spelen maar is mijn smartphone en tablet een prettige vervanger hiervoor.

Artikel_FAQ_Sandra

Mijn absolute favoriet tot nu toe is Luigi’s Mansion 2 voor mijn Nintendo 3DS. Hoewel ik nooit het eerste deel heb gespeeld ben ik bij de eerste minuut spelen verliefd geworden op deze game. De graphics zijn mooi, de verhaallijn is leuk en de spookjes zijn zowel griezelig als schattig. Het is gewoon zo leuk om onze bange Luigi toch dapper een spookhuis in te zien gaan. Er zijn collectables in de game en daar ben ik echt gek op want dat geeft me zoveel redenen om het spel nogmaals te doorlopen. Daarnaast zit het bomvol puzzels, grapjes en bijzondere verassingen, het is een game die echt in mijn straatje valt!

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.