Focus Home Interactive en Koch Media Benelux komen vandaag met de eerste teaser trailer voor de officiële Le Tour De France games. Le Tour de France is alweer in zicht en dus kan een game niet ontbreken.

Nu houdt ik persoonlijk stiekem erg van Le Tour De France en misschien niet eens zozeer vanwege het wielrennen. Ik kan uren naar Maarten Ducrot en Herbert Dijkstra luisteren. Naast kasteelfeitjes heb ik ook dingen als waaiers en Chasse patate van hun geleerd.

In 2015 zal de route een spannende uitdaging vormen voor deelnemers, die hen via Nederland(!) en de geplaveide wegen van Noord-Frankrijk naar de toppen van de mythische klimmetjes zal leiden en uiteindelijk naar de legendarische finale op de Champs-Elysées. Dit jaar ziet ook de terugkeer van team time trial! De games Tour De France 2015 en Pro Cycling Manager komen naar PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en PC.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.