Vlieg met je papieren vliegtuigje door een papieren versie van Amsterdam met Jets. Jets is een game van KLM die je binnenkort gratis kunt krijgen via Google Play en de App Store.

Jets is een mission-based endless flyer, waarin je een papieren vliegtuig veilig door een kartonnen wereld vol obstakels moet loodsen. Dit kun je doen in de single player mode, maar je kunt ook tegen vrienden gaan strijden in de multiplayer versie van de game. Jets zal later dit jaar ook nog kartonnen versies van andere beroemde steden toevoegen.

De eerste levels van Jets spelen zich af in Amsterdam, de thuishaven van KLM. Je zal met je vliegtuigje langs de grachten in de stad gaan vliegen. Ondertussen zal je auto’s trams en boten moeten gaan ontwijken. Je kunt nieuwe missies vrij spelen en ondertussen items verzamelen en je high score verbeteren. In de multiplayermode van de game kun je vrienden gaan uitdagen via een in-game social media challenge systeem.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.