Het asfalt zal worden ingeruild voor water in de racegame Driver: Speedboat Paradise. De game kan overal gespeeld worden omdat hij naar de Android en IOS zal komen. Oh en hij is helemaal gratis!! Plus dat je hoofdpersonage uit de eerdere Driver-games John Tanner tegen zal komen.

img_driver_speedboat_paradise1

Je bent namelijk een jonge, onbezonnen powerboat-coureur op zoek naar het grote geld, ondertussen kom je dus John tegen en samen ga je het opnemen tegen de maffia. Je moet dus nogal wat stunt en vliegwerk uithalen om de top van de powerboat-wereld te bereiken en ondertussen aan je vaardigheden werken.

img_driver_speedboat_paradise7

Zoals je van meerdere racegames gewend bent, ook al is dit een race op het water, volg je verschillende uitdagingen en kan je nieuwe upgrades of boten vrijspelen. Ook deze deze schuitjes aan te passen naar je eigen smaak.

img_driver_speedboat_paradise4

img_driver_speedboat_paradise5
Vanaf april zal deze gratis game beschikbaar zijn voor zowel je Android en IOS tablets en smartphones.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.