Van dit soort verhalen worden wij gamende dames heel blij! De 27-jarige Kim heeft meegedaan aan de PlayStation Fully Loaded competitie en hierbij 700.000 deelnemers uit Europa een poepie laten ruiken en is overladen met Sony PlayStation prijzen!

img_PSwinnaarKim-afb2

De prijs bevat namelijk alle games en aanverwante producten uit het PlayStation en Sony assortiment!! Daar heb je inderdaad wel een vrachtwagen bij nodig om uit te delen. Ook Sackboy was van de partij om Kim haar prijs te overhandigen.

img_PSwinnaarKim-afb3

“Ik dacht eerst dat het een grap was toen ik het telefoontje kreeg dat ik had gewonnen. Had zojuist nog mijn vriend aangespoord om nu eindelijk eens de PlayStation4 aan te schaffen. Nu heb ik hem zelf en kan ik gaan genieten van de nieuwste games en natuurlijk alle andere mooie prijzen die ik heb gewonnen” zegt de dolblije Kim.

img_PSwinnaarKim-afb1

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.