De eerste teaser trailer van The Evil Within: The Consequence, de tweede deel van de tweedelige DLC-reeks, is vrijgegeven en kan je nu hier bekijken.

In The Evil Within: The Assignment en The Evil Within: The Consequence kruip je in de huid van detective Juli Kidman, Sebastian Castellanos’ mysterieuze partner, en beleef je een verhaal waarin heel wat vragen die in The Evil Within naar boven kwamen lijken te worden beantwoord. Je zal nieuwe soorten vijanden tegen het lijf lopen, mysteries onthullen en flink veel nieuwe angsten moeten doorstaan. The Assignment en The Consequence zorgen ervoor dat je als fan de kans krijgt om de geheime motieven van detective Kidman ontdekt en wat haar relatie is met die geheimzinnige groep, Mobius, die achter de gebeurtenissen in The Evil Tithin zit.

The Evil Within: The Consequence zal deze lente nog The Evil Within: The Assignment opvolgen. De Season Pass van The Evil Within kost €19,99 en is beschikbaar op PlayStation Network, Xbox Live en PC en bevat drie add-ons voor de game.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.