Vanaf morgen kunnen de LEGO fans aan de slag met LEGO Ninjago: Shadow of Ronin op hun Nintendo 3DS of PlayStation Vita systeem.

De LEGO Ninjago game franchise brengt opnieuw het ongelooflijke verhaal en de wereld van de LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu TV-serie tot leven met LEGO Ninjago: Shadow of Ronin.

“We hebben hard gewerkt om van LEGO Ninjago: Shadow of Ronin het meest uitgebreide  handheld avontuur in de wereld van Ninjago te maken,” aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games. “Met de toevoeging van een dergelijk dynamische nieuwe schurk als Ronin, gecombineerd met bekende vijanden, kunnen spelers beginnen aan een spannende nieuwe reis.”

Met hulp van zijn duistere samoerai leger is Ronin op een missie om het geheugen van de ninjas te stelen door gebruik van een oud en krachtig wapen, genaamd Obsidian Glaive. Je gaat de strijd aan tegen vijanden en verkend ondertussen een mysterieus nieuw eiland alsook iconische locaties uit de tv-serie zoals de Ice Temple, de Toxic Bogs, Chen’s Island en het bergdorp Spinjago. Je leert de fijne kneepjes van Spinjitzu waardoor je de unieke kracht van iedere ninja ontketent en het kan opnemen tegen slechteriken en puzzels oplossen. Bekijk hieronder de trailer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.