Een ritje door Amerika maak je morgen zo met de gratis demo van The Crew voor Xbox One en PlayStation 4.

De gratis twee uur durende demo van The Crew kan je vanaf 25 maart downloaden via de PlayStation Store voor PlayStation 4 en via de Xbox Marketplace voor Xbox One. Je vooruitgang in de demo wordt behouden indien je besluit om de game te kopen en verder te spelen.

Ben je al een trotse The Crew bezitter dan kan je aan de slag met het Vintage Car Pack en de Vintage Live Update met nieuwe PvP-modus. Met de Vintage Car Pack zijn er klassiekers zoals de Chevrolet Corvette C2, Chevrolet Corvette C3 en Spyker C8 Aileron bijgekomen. Heb je de Season Pass dan kan je de Vintage Car Pack gratis downloaden en uiteraard is de pack ook los verkrijgbaar.

De gratis Vintage Live Update voegt vier nieuwe factiemissies toe voor alle spelers. Race mee met een dirt race door het Wilde Westen, ga naar het zuiden van Amerika om deel te nemen aan de ‘Bayou Brawl’, wat dacht je van een legendarische rit op de Route 66  of ga naar Sin City om goederen op te sporen die vernietigd moeten worden in ‘The Score’.

De nieuwe Blitz Brawl PvP-modus zorgt ervoor dat je van zone tot zone moet rijden en alleen of als team om punten te scoren. Ram je tegenstanders uit de zone en probeer er zelf in te blijven om je kansen op overwinning te vergroten. Dankzij de Vintage Live Update heb je ook nieuwe tuningmogelijkheden om je autoverzameling nog exclusiever te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.