Proun+ is een racespel met een nieuwe manier van racen door middel van een bal op een buis. Dit spel is geschikt voor de snelle racers maar ook perfect als relax spelletje.

img_proun+1

Proun+ kent vijf verschillende moeilijkheidsgraden met meer dan 100 uitdagingen. Je begint met Fast en Relaxed. In Fast gaat alles om een zo snel mogelijk tijd behalen. Relaxed zegt het eigenlijk al: rustig aan doen. In deze game modi kan je 99 sterren halen. Per baan zijn er maximaal drie sterren te verdienen. De moeilijkheidsgraden zijn weer onderverdeeld in categorieën. Zo heb je het Racen: waar je zo snel mogelijk naar het einde van de baan moet komen. In Points moet je vlakken raken om punten te halen. Er zijn vlakken van 10, 25, 50 en 100 punten. Als je aan het einde 8000 punten hebt verdien je drie sterren. En er is Endless: hier moet je zo veel mogelijk meters afleggen zonder iets te raken want elke klap betekend einde oefening.

img_proun+2

Om beweging te krijgen in het spel gebruik je de pijltjes toetsen of de Circle Pad die er boven zit. B is break, A is accelerate en X is boost. Het spel maakt gebruik van Jazz/rock soundtracks. Proun+ kent 11 unieke banen met elk bijzondere en strakke vormen.

img_proun+3

Als je eenmaal zo gefocust bent op het bovenste scherm lijkt het net of bal gewoon vast staat in het midden van je scherm en jij de baan bestuurt. De 3D ervaring heb ik niet beleefd omdat ik een 2DS heb, maar ik kan het mij voorstellen dat er nog meer diepte in het spel zit. Proun+ is een leuke game als ontspanning maar ook voor snelle en behendige racers. De levels zijn goed te halen in relaxed modus. Maar voor mij mag er meer variatie zijn in een game.review_cijfer_7.9

+ Het spel ziet er grafisch heel leuk uit.
– De Fast modus is echt heel snel en dat begint te frustreren.

Kopen als je: niet snel motion sick word van een baan die om een balletje heen draait.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.